luni, 12 noiembrie 2007

Rasul NU dauneaza grav sanatatii! :)

Ca sa citez din Wikipedia :

" Din punct vedere medical, râsul cu un efect terapeutic este râsul vesel, relaxant, de unde vine zicătoarea din limba germană 'Lachen ist gesund' = râsul e sănătos. Din punct de vedere social-psihologic răsul excesiv este o izbândă a corpului asupra puterii dominatoare a raţiunii lucide, fapt dovedit la grupe de persoane care râd, prin dinamica râsului sunt refractare la gândiri raţionale momentane.
In procesul de vindecare a unor boli râsul (de 3 - 8 minute) joacă un rol important, îmbunătăţeşte starea psihică, reducerea consecinţelor stresului, producerea crescută a unor hormoni, endofine prin care se stimulează sistemul imun al organismului, stimularea respiraţiei prin mişcările accentuate a musculaturii abdominale şi muşchiului diafragm, un masaj intern care stimulează de asemenea circulaţia sanguină, cu creşterea concentraţiei de oxigen din sânge, creşte rezistenţa la oboseală, creându-se o stare generală de euforie.
Rezultate bune au dat folosirea bufonilor pentru a produce ilaritate, voie bună în clinicile de copii. "

So in other words ... ca sa fiti cat de cat healthy trebuie sa mai uitati de greutatile vietii de zi cu zi si sa faceti "haz de necaz". Pentru a va ajuta in realizarea acestui lucru va propun cateva linkuri :

Achmed the Dead Terrorist - Stand up comedy / Un ventriloc foatre cunoscut Jeff Dunham

Mad TV Parody - Arnold Schwarzenegger / O parodie foarte funny dupa celebrul actor


Voi reveni cu multe completari. Enjoy!

Niciun comentariu: